حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

رژیم صهیونیستی توافق ترسیم مرزی را تصویب کرد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تصویب توافق ترسیم مرزی میان این رژیم و لبنان توسط کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 27
کد خبر: ۱۵۶۳۳۳
رژیم صهیونیستی توافق ترسیم مرزی را تصویب کرد

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش «عرب ۴۸»، پس از تصویب این توافق، «کارین الهرار» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی عازم الناقوره شد تا آن را تحویل «آموس هوچشتاین» فرستاده ویژه آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی تحویل دهد.

ساعتی بعد اعلام شد که «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز این توافق را امضا کرده است.

در همین راستا، فرستاده ویژه آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی، امروز (پنجشنبه/۵ آبان) با «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان در کاخ ریاست‌جمهوری «بعبدا» دیدار کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، در این دیدار «الیاس بوصعب» معاون رئیس پارلمان لبنان، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان و اعضای هیأت مذاکره‌کننده حضور داشتند.

در این گزارش آمده: هوچشتاین در این دیدار "پیام رسمی آمریکا" درباره ترسیم مرزهای دریایی جنوبی با فلسطین اشغالی را تحویل عون داد.

الیاس بوصعب از امضای این پیام رسمی توسط عون و موافقت لبنان با پیام آمریکا درباره مذاکرات ترسیم مرزی خبر داد.

هوچشتاین طی سخنانی گفت: این یک روز تاریخی است و ما در آن به توافقی تاریخی رسیدیم که فرصت‌های زیادی را برای لبنان فراهم می‌کند. آنچه مهم است این است که در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد و امید است که این توافق فرصتهای اقتصادی برای لبنان به وجود آورد.

وی ادامه داد، این توافقنامه، اجازه آغاز کار در میدان نفتی «قانا» را (به لبنان) می‌دهد و حق ملت لبنان در بندهای توافقنامه مذکور تضمین شده است.

وی ادامه داد، عون هیأتی را از طرف خودش مأمور کرده تا این پیام را به هوچشتاین در الناقوره تحویل دهد و همچنین وزارت خارجه لبنان نیز پیامی برای سازمان ملل خواهد فرستاد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار